Vi har nog alla en massa gamla grejer vi behöver bli av med.

Bl a har ett tomt förråd utan lås i källaren, nr 36, fyllts till bredden. Om du har ställt saker där som du inte vill ska slängas så är det läge att ta ut det därifrån nu. Men det innebär också att vi behöver hjälpas åt för att slänga allt mög som finns där. Tråkigt tycker du kanske att behöva ta hand om andras skit? Absolut!

Men det är precis det som händer när vi nu delar på ansvaret för vårt boende. Är det någon som tänker att det är inte mitt problem, så är det precis det det blir istället – det blir allas problem. 

Alltså: passa på att tömma ditt eget skräp i containern. Men töm också förråd 36 i källaren. Om vi alla tar några grejer var, töms det snabbt.

Containern står på plats torsdag den 17 februari till söndag den  20 februari. Den ställs på kortsidan av huset på gräsmattan, och är endast för boende i 18 A och B.

Containern är också ett sätt att komma runt att det fortfarande ställs och slängs grejer i soprummet som inte hör hemma där. Det kostar oss pengar varje gång vi måste be förvaltaren att köra med det till tippen. Om det fortsätter kommer vi vara tvungna att sätta upp kameror i sophuset för att kunna debitera extrakostnaderna individuellt på dem som slänger allt från glödlampor till köksfläktar där. Vi hoppas innerligt att det inte ska behövas. 

Hälsningar
Johan, Urban, Kajsa, Lili, Karin och Susann 29 januari 2022 

Om det är någon i huset som har önskan att få lite hjälp med att bära upp något från sitt källarförråd till container, kontakta då styrelsen så kan vi säkert med hjälp av grannar i huset samordna bärhjälp.

Categories:

Tags:

Comments are closed

Senaste kommentarer

Inga kommentarer att visa.